Setari cookies
Setari cookies

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Cridum Toma  SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană

Scopul colectarii datelor personale este acela de prelucrare a comenzilor:

-Confirmarea comenzilor

-Facturare

-Expedierea produselor

Care sunt datele cu caracter personal: 

Date cu caracter personal înseamnă orice informaţie prin care o persoană poate fi identificată: de exemplu, nume, prenume, CNP (sau alte numere de identificare), adresă (sau alte date de localizare), nume utilizat online (sau alt identificator online), sau orice alte elemente ce identifică o anumită persoană pentru că sunt proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.

Ce inseamna prelucrare date cu caracter personal:

”Prelucrarea” datelor personale este un termen foarte general pentru orice operaţiune
efectuată asupra oricăror date cu caracter personal (sau seturi de date) (cu sau fără
utilizarea de mijloace automatizate), de exemplu: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la
dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ștergerea sau
distrugerea acestora.

Misticbeauty.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor situ-lui catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborarii eficiente cu utilizatorii.Informatiile colectate de Misticbeauty.ro avand ca scop expedierea comenzilor pot fi furnizate partial companiilor de curierat.

Misticbeauty.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor doar in scopul notificarii asupra ofertelor promotionale si a noutatilor.

SC Cridum Toma SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, IP, cookies  numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor . Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii ori alți colaboratori.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și le puteti sterge apasand butonul "AICI" de mai jos.

Pentru informatii legate de GDPR va rugam intrati aici.