Vă recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor pentru folosirea în condiţii adecvate a site-ului nostru. Comandarea produselor acestui site implică totodată acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos

Sit-ul Misticbeauty este operat de societatea Cridum Toma Srl ,cu sediul in Bucuresti,Str.Radovanu Nr.5 Sect.2,inscrisa la registrul comertului cu nr. J40/15206/2012 .

Cridum Toma SRL îşi rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă către utilizatori. Utilizatorii au permanent acces la termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, accesând pagina "Termeni şi Condiţii".

Continutul sitului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui sit nu poate fi utilizat,reprodus,distribuit,transmis in alte scopuri decat cele legal permise.Sunteti deasemenea deacord sa nu afectati in vreun fel elementele de securitate ale sitului ,cu elemente ce previn sau restrictioneaza utilizarea,copierea unui continut sau element care intaresc limitele de utilizare ale situ-lui.

Dreptul consumatorului de denuntare unilaterala a contractulu

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de al cumpara.Raporturile comerciale dintre cumparator si Mistic Beauty ( misticbeauty.ro) sunt reglementate  de ordonanta de guvern 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Setari cookie-uri

Or sign in with:

Contacteaza-ne
Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart