Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel
Categorii
Oja Semi Venalisa

Oja Semi Venalisa

Venalisa este un brand recunoscut în industria frumuseții, oferind produse de calitate superioară și soluții inovatoare pentru îngrijirea unghiilor. Alegând oja semi-permanentă Venalisa , veți obține o manichiură impecabilă și de durată, care va reflecta personalitatea și stilul dvs. Pe MisticBeauty.ro venim in intampinarea voastra cu gama variata de produse din gamele Venalisa VIP1, VIP2 ,VIP3, VIP4 , fiecare gama contine cate 60 de nuante mate, pastelate, cu gliter si perlate, menite sa satsfaca si cele mai exigente gusturi! Pe langa acestea , pe MisticBeauty.ro mai gasiti deasemenea gamele de oja Venalisa Neon, Venalisa Reflexiv Disco Gel, Venalisa Platinum si Venalisa One Step.

Oja Semi-Permanenta Venalisa nu se estompează sau se decolorează, menținându-și aspectul vibrant și strălucitor chiar și după câteva săptămâni. De asemenea, produsul poate fi îndepărtat cu ușurință, fără a dauna unghiilor dvs.

Or sign in with:

Contacteaza-ne
Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart